Onze werking

Okracomputerclub richt zich tot senioren, leden en niet-leden van Okra. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

De werking behelst de volgende pijlers:

  • Helpdeskdagen: bijstand met raad en daad !

Voorlopig kunnen deze helpdeskdagen echter niet doorgaan

U kan bij ons terecht voor specifieke problemen met uw digitale apparatuur – computer, tablet, smartphone – zowel met het apparaat zelf (hardware) als met de toepassingen (software).

Wil u graag een demo of een les over een bepaald onderwerp dan kan u dat ook per e-mail laten weten.

  • Themanamiddagen

Eén van de begeleiders geeft een demonstratie of een uiteenzetting over een specifiek onderwerp. We houden dit zo praktisch mogelijk. De begeleidende notities kunnen bekomen worden ter plaatse aan 0,50 euro of 1 euro vanaf 10 pagina’s (inkt en papier zijn ook voor ons duur).
Na een uiteenzetting kunnen we eventueel een begeleide “oefensessie” voorzien.

  • Internetpunt

In het lokaal beschikken wij over draadloos internet. Onze hoeveelheid data is echter beperkt, zodat deelnemers wel kunnen inloggen op eigen laptop of tablet, maar liefst niet op de smartphone. Vanzelfsprekend staan de begeleiders u, indien gewenst, met raad en daad bij.

  • Persoonlijke begeleiding

Heeft u een vraag rond computers en hun werking?  Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een pc of enige randapparatuur? Is er iets niet duidelijk voor u? Last met een bepaald programma? Is uw computer een beetje ziek? Spreek één van de begeleiders aan! Zij helpen u met de glimlach verder…